Lister Lappe Cykel Med Spray Frisk

Lister Lappe Cykel Med Spray Frisk. Perfekt til dem der kører med lukket ringe … Væsken vil reparere en punktering ved at lave en latexforsegli…. Væsken er udviklet til at få dig hurtigt hjem, når hjem ikke er langt væk. Zefal lappe spray til alm.

Ride On

Udvalgt Ride On

Zefal lappe spray til alm. Væsken er udviklet til at få dig hurtigt hjem, når hjem ikke er langt væk. Skulle du risikere at punktere, kort før målstregen så er denne lappevæske din redning!

Barbieri lappe spray 75 ml.

Sprøjtes i slange eller dæk, hvor det skummer op og lapper hurtigt huller på op til 2 mm og pumper dækket op til 2 bar så du kan køre videre. At lappe et hul i slangen på en cykel kan gøres på … Perfekt til dem der kører med lukket ringe … Skulle du risikere at punktere, kort før målstregen så er denne lappevæske din redning! Væsken vil reparere en punktering ved at lave en latexforsegli…. Zefal lappe spray til alm. Bemærk også at din cykel ikke må være låst fast til noget, da vi skal have din cykel med ud til vores bil. Hos os finder du lappeudstyr til ethvert punkteringsproblem.

Ride On

Zefal lappe spray til alm.. Bemærk også at din cykel ikke må være låst fast til noget, da vi skal have din cykel med ud til vores bil. Er forhjulet fladt skal du derfor kun låse baghjulet og omvendt, hvis det er baghjulet der er punkteret. Denne flaske anbefales til 29 op til 3,0 dæk. Væsken er udviklet til at få dig hurtigt hjem, når hjem ikke er langt væk. Ja din cykel må selvfølgelig gerne være låst, men du skal huske at hjulet der skal fixes ikke må være låst. Barbieri lappe spray 75 ml. Væsken vil reparere en punktering ved at lave en latexforsegli…. Zefal lappe spray til alm. Vi har et bredt udvalg af både lappesæt, enkelte lapper, lappevæske og diverse lime til lapper.. Sprøjtes i slange eller dæk, hvor det skummer op og lapper hurtigt huller på op til 2 mm og pumper dækket op til 2 bar så du kan køre videre.

Popular posts from this blog

Idéer 200+ Logotipo Eslogan De Alpina Gratis